Katamaran za krstarenje Lagoon 450F poziva vas na uzbudljivu avanturu u punoj brzini i u punoj udobnosti! Priuštite svojoj obitelji i prijateljima nevjerojatan doživljaj jedrenja odabirom ove elegantne i vrlo funkcionalne „ljepotice“ koja može primiti do 12 osoba. Zaplovite jadranom i upoznajte svijet bezbrojnih otočića i raznih oblika koji odišu nestvarnošću.

Moderan i prostran eksterijer

Odmorite se i opustite dok Vaš katamaran lagano plovi u prekrasnim vodama uz hrvatsku obalu! Odaberite željeno mjesto u velikoj sjeni kokpita ili uživajte u izvrsnoj vidljivosti i pogledima sa gornjeg mosta.

Jednom kada se usidrite u prekrasnoj i mirnoj uvali, skočite sa platforme za kupanje u prozirno more. Kada se dobro umorite u divnoj vodi, vratite se natrag na brod na učinkovito dizajniranu krmenicu koja osigurava siguran i jednostavan pristup, a zatim laganim korakom produžite do prostrane palube gdje ćete moći da uživate na suncu i dubokoj relaksaciji.

Elegantan i funkcionalan interijer

Zakoračite u fenomenalnu unutrašnjost koja ima klima uredjaje i u salonu i u kabinama, i odlučite se na pravi korak, a to je odličan odmor u savršenoj unutrašnjosti broda! Dobro osvijetljena zahvaljujući velikoj glazurnoj ploči na trupu, kao i LED osvjetljenju, unutrašnjost broda obećava potpuno ugodan boravak Vama i Vama dragim ljudima.

Potpuno opremljena kuhinja u obliku slova U koja uključuje ugrađenu mikrovalnu pećnicu, roštilj i dva čelična hladnjaka velikog kapaciteta uz obilan radni prostor pruža savršene uvjete za pripremu izvrsnih jela. Dakle, okupite svoje prijatelje i obitelj i uživajte u prostranosti fenomenalnog katamarana.

Tehnička specifikacija

Raširite jedra na fenomenalnom Lagoon 450F, koji je savršen izbor za dulja putovanja i ljubitelje brzine! Predstavljajući uspješnu nadogradnju na referentni model, katamaran za krstarenje impresionira svojim sofisticiranim dizajnom, uz svoje besprijekorne performanse. Krenite u potragu za prekrasnim draguljima Jadranskog mora i upoznajte se sa čarima avanturističkog jedrenja!