Otisnite se na nevjerojatnu jedriličarsku avanturu sa elegantnom Lagoon 42! Upoznajte nevjerojatna mjesta i otoke u Jadranskom moru za jedinstveni doživljaj odmora u kom ćete uživati s obitelji i prijateljima. Neka ovaj katamran, sofisticiranog dizajna, služi kao savršeno sredstvo za čisti užitak i opuštanje na odmoru.

Modernan i elegantan eksterijer

Zavalite se i opustite u udobnom prostranom kokpitu i uživajte dok katamaran lagodno plovi! Veliki kokpit, koji se nastavlja u unutrašnjost salona na istoj razini, idealno je mjesto za okupljanje posade i uživanje u prekrasnom druženju.

Iskrcajte se i ukrcajte se na brod ili uronite u kristalno čisto more s visećih stepenica na krmi, koje omogućuju jednostavan pristup na krmenoj platformi. Pronađite pravo mjesto za sunčanje na prostranoj palubi i uživajte u uzbudljivom krstarenju dok sunce i lagani povjetarac miluju Vašu kožu.

Moderan i vrlo funkcionalan interijer

Prošećite kroz velika staklena vrata u prekrasan interijer dizajniran s pažnjom! Koristite velike radne površine u potpuno opremljenoj kuhinji u obliku slova U kako biste pripremili ukusna jela , u kojima možete uživati sa ostatkom posade u prostranom salonu.

Odmorite se uz potpunu relaksaciju dok Vaš katamaran nastavlja putovanje. Pružajući dovoljno prostora za savršen odmor, moderno dizajnirane kabine imaju obilje prirodnog svjetla i nude prekrasan pogled.

Tehničke specifikacije

Lagoon 42 impresionira svojim elegantnim dizajnom i izvrsnim performansama prema najvišim standardima i obećava sigurno i lagodno jedrenje. Sofisticirani i vrlo funkcionalni katamaran poziva Vas na nezaboravno iskustvo na Jadranskom moru. Otkrijte prekrasan krajolik i podijelite jedinstvene trenutke uživanja na luksuznom Lagoon 42.