Ukrcajte se na izvanredan Elan Impression 50 i krenite na nezaboravnu avanturu po Jadranskom moru! Istražite ljepotu jadranske obale u potrazi za skrivenim draguljima s obitelji i prijateljima i uživajte u jedrenju koje odiše luksuzom.

Nevjerojatan eksterijer za maksimalno uživanje

Osjetite kako vam vjetar miluje lice dok plovite pod dignutim jedrima! Lagana jedrilica s dvostrukim rasporedom upravljača pruža savršenu opciju za čisto opuštanje na moru. Sjednite sa svojom posadom u kokpit koja ima savršeni dizajn u obliku slova U, kako bi ste uživali u laganim razgovorima, trenutcima radosti, uz hladno piće koje se nalazi tik uz Vas, hladnjaku koji se nalazi u samom kokpitu. Zaista, na sve se mislilo pri dizajniranju ove savršene jedrilice!

Usidrite se na pravom mjestu u prekrasnoj uvali i sunčajte se u potpunom miru na prostranoj palubi. Osvježite se tako što ćete zaroniti u čisto plavo more s velike platforme za kupanje koja omogućuje jednostavan pristup na jedrilicu i sa nje.

Prostran i svijetao interijer

Ugodno se naspavajte u udobnim kabinama modernog dizajna! Nenadmašna unutrašnjost pruža apsolutnu udobnost za ugodno putovanje i puna je prirodnog svjetla zahvaljujući trupu i prozorima na palubi.

Potpuno opremljena kuhinja u obliku slova U ima štednjak, hladnjak za vino, aparat za kavu i mikrovalnu pećnicu za pravi osjećaj doma, dok društveno područje otvorenog prostora poziva da u potpunosti uživate u krstarenju sa svojom posadom i podijelite prekrasne trenutke.

Tehničke specifikacije

Elan Impression 50 utjelovljuje ideju lagodnog jedrenja bez obzira na vremenske i morske uvjete, pružajući potpunu udobnost kako u interijeru, tako i u eksterijeru ove luksuzne jedrilice. Očekujte jednostavno rukovanje i brzo krstarenje na vašem putu po Jadranskom moru, koji će rezultirati nezaboravnim iskustvom u jedrenju!