Istražite zapanjujuću Jadransku obalu, otoke koji oduzimaju dah, svih oblika i veličina, na brodu Elan Impression 45. Odlučite se za ovaj klasični kruzer koji ispunjava sve uvjete za lagodno jedrenje i odvedite svoju obitelj i prijatelje na nevjerojatnu avanturu koju nikada nećete zaboraviti.

Izuzetni eksterijer za ugodno vrijeme na moru

Opustite se na velikom prostoru za sjedenje u prostranom kokpitu i uživajte u vožnji! Osjetite uzbuđenje i osvježavajuće kapljice vode na vašoj koži dok jedrilica ubrzava ili se potpuno opustite u sporom krstarenju pod jedrima kojima se lako rukuje. Večernja okupljanja u prostranom kokpitu uz savršene koktele i hranu sa prijateljima i obitelji, učiniće Vaš boravak na brodu još interesantnijim.

Pronađite skrovitu uvalu na jednom od brojnih otoka Jadranskog mora i uronite u prozirnu vodu sa široke platforme za kupanje. Posle rashladjivanja u prekrasnoj vodi, nemojte propustiti sunčanje i relaksaciju na prostranoj palubi na prednjem dijelu broda.

Apsolutna udobnost u unutrašnjosti

Spustite se niz široke stepenice i udjite u  svijetli interijer Elan Impression 45! Prozori trupa i palube pružaju obilje prirodnog svjetla za ugodan boravak u unutrašnjosti.

Iskoristite dobro opremljenu kuhinju u obliku slova L s dovoljno radnog prostora za pripremu ukusnog obroka u kojem će cijela posada moći uživati kada ga servirate na rasklopivi fiksirani stol u salonu. Udobnost sofe u obliku slova U, smiještene u salonu, garantira kvalitetno provedeno vrijeme sa Vama dragim ljudima u unutrašnjosti jedrilice. Zaokružite nevjerojatan dan na moru uz miran san u udobnim kabinama.

Tehničke specifikacije

Ukrcajte se u elegantni Elan Impression 45 s dvostrukim rasporedom upravljača za sigurno i jednostavno jedrenje! Svojim atraktivnim dizajnom, savršenih performansi, ova jedrilica zadovoljava sve Vaše potrebe za nezaboravnim jedrenjem na Jadranu!