Zaplovite s Elan Impression 40 i dopustite da Vas odvede na nevjerojatno putovanje puno novih otkrića, na Jadranu! Odaberite ovu impresivno brzu jedrilicu kako biste istražili prekrasnu obalu s brojnim otocima, pronašli skrivene uvale i uživali u zadivljujućem krajoliku s vašom obitelji i prijateljima, koje pruža nezaboravno iskustvo jedrenja.

Izvanredni eksterijer broda za čisti užitak

Krstarenje pod dignutim jedrima i lagani povjetarac koji miluje vašu kožu dok se potpuno opuštate u prostranom kokpitu s velikim prostorom za sjedenje. Jednom kada se usidrite u mirnoj i skrovitoj uvali, sa savršeno pripremljenim jelom, serviranim na stolu koji je fiksiran,  u kokpitu koji pruža potpunu udobnost posadi i posjetiteljima, osetićete zadovoljstvo svim Vašim čulima.

Prepustite se sunčanju na velikoj palubi, a zatim se okupajte kako bi ste se osvježili. Zaronite sa prostrane platforme za kupanje, koja Vam omogućuje jednostavan pristup na i izvan broda. Široka krmenica može se ponovno zatvoriti kada nastavite s krstarenjem.

Prostran i udoban interijer

Zakoračite u udoban interijer Elan Impression 40 za fantastičan odmor! I prednje i stražnje kabine pružaju savršen smještaj s velikom udobnošću.

Suvremeni dizajn interijera odiše praktičnošću i kvalitetom pozivajući Vas da jednako uživate u zatvorenom prostoru s puno prirodnog svjetla zahvaljujući prozorima trupa i prozorima u salonu palube. Dobro se provedite na velikom kauču na desnoj i lijevoj strani salona, odigrajte igru ​​ili poslužite lijep obrok na rasklopivom stolu u salonu, pripremljen u više nego funkcionalnoj kuhinji.

Tehničke specifikacije

Elan Impression 40 će Vas oduševiti svojim prepoznatljivim dizajnom, stilom i udobnošću kako u iznimnom interijeru tako i u prostranom kokpitu i  palubi. Elegancija s dvostrukim rasporedom upravljača savršeno je dizajnirana za jednostavno rukovanje. Ukrcajte se na jedriličarsku avanturu koju nikada nećete zaboraviti s Elan Impression 40!