O Euroyacht d.o.o -Charter tvrtka

To je strast, bezuvjetna ljubav prema moru, jedrenje i čisti hedonizam, kao i dobra volja i želja da se sva ta ljubav prenese na naše goste . Sve navedeno je pokretačka snaga Euroyacht-a d.o.o, charter tvrtke, koja je sjajna zvijezda na hrvatskom nautičkom tržištu. Naše dragocjeno iskustvo u iznajmljivanju jedrilica, uz naše opširno znanje o jedrenju, općenito nam omogućuje da našim klijentima damo odlične savjete za savršeno jedrenje kao i izvrsnu uslugu.

Stručno i ljubazno osoblje

Naš tim je u potpunosti predan zadovoljavanju potreba naših kupaca čak i premašuje njihova očekivanja. Otvoreni smo za komunikaciju i spremni smo se pozabaviti svim željama i potrebama koje imate, jer nastojimo pružiti kvalitetu, luksuz i apsolutnu udobnost za vašu nezaboravnu plovidbenu avanturu. Stojimo Vam na raspolaganju za sve smjernice ili prijedloge o destinacijama, marinama, uslugama koje Vam mogu zatrebati.

Savršena pozicija baze

Naša flota je smještena u Biogradu na moru, kao Vaša izvrsna polazna točka za istraživanje najljepših dijelova hrvatske obale. Neka vaša jedrilica odvede Vas u šarmantna sela i povijesne gradove duž obale zatim na otoke, u netaknute čarobne uvale u kojima se možete usidriti i okupati u prozirnom plavom moru. Doživite divne dalmatinske specijalitete i osjetite čari zalaska sunca, prizor koji oduzima dah.

Naš izbor izvrsnih jahti

Odlučni smo osigurati da Vaša jedinstvena jedriličarska avantura u Jadranskom moru teče glatko, sa svim blagodatima suvremenih standarda plovidbe. Našu flotu čine potpuno novi brodovi opremljeni najmodernijom opremom, a za sezonu 2019. Euroyacht d.o.o nudi 2 katamarana, Lagoon 450F-Summer wind, Lagoon 42-That’s life, kao i jedrilice Elan Impression 50- Andiamo i Alegria I, Elan Impression 45 – Amiya i Adelyna, Elan Impression 40-Despacito, Maloi, Mona i Anadea. Euroyacht d.o.o također planira obogatiti flotu s 2 nova katamarana i 5 novih jedrilica za sezonu 2020.