Otplovite i istražite zadivljujuće Jadransko more s ekskluzivnim brodom iz naše flote! Imajući u vidu zahtjeve i preferencije suvremenih nautičara, Euroyacht d.o.o pažljivo bira jahte koje će biti dio naše flote. Osim modernog dizajna u unutršnjosti i spoljnem dijelu jedrilice, sve luksuzne jedrilice odišu visokom funkcionalnošću i kvalitetom te tako pružaju maksimalnu udobnost i prostor za vaše vrhunsko iskustvo jedrenja.

U 2019. godini naša flota obuhvaća ukupno 10 premium brodova, Lagoon katamarane i Elan Impression jedrilice, koji su opremljeni najmodernijom opremom i odlikuju se nevjerojatnim dizajnom i pametnom izkorištenim prostorom na palubi i u unutrašnjosti plovila.

Impresivne Elan jedrilice

S tradicijom duljom od pola stoljeća, tvrtka Elan savršeno ispunjava svoje obećanje o lagodnom jedrenju na jedrilicama svoje nove linije Impression. Jedrilice na palubi pružaju dovoljno prostora i potpunu udobnosti za cijelu posadu. Našu flotu čine: Elan Impression 50Andiamo i Alegria I, Elan Impression 45Amiya i Adelyna, Elan Impression 40Despacito, Maloi, Mona i Anadea.

Izvrsni Lagoon katamarani

Inovacije, pažnja na detalje i kreativnost su pokretačke snage u proizvodnji brodova Lagoon od 1984. godine. Njihovi renomirani proizvodi uključuju jedrilice i motorne jahte s prepoznatljivim stilom i vrhunskom opremom. Dva od njihovih katamarana za krstarenje dio su flote Euroyacht-a d.o.o za sezonu 2019. godine: Lagoon 450FSummer wind i Lagoon 42That’s life.

Vaša savršena jedrilica u našoj floti

Slobodno priopćite svoje preferencije, potrebe i želje našim zaposlenicima i dopustite nam da Vas konzultiramo u potrazi za pravom jedrilicom za Vašu avanturu! Svi naši brodovi su savršeno održavani i jamče lako rukovanje i lagodnu i jednostavnu plovidbu. Dakle, veselite se čistom opuštanju, apsolutnoj udobnosti i nezaboravnim trenucima sa svojom obitelji i prijateljima na našim luksuznim jedrilicama Elan Impression i Lagoon katamaranima.