Euroyacht – Vaš izvrstan partner za savršeni odmor na luksuznim jedrilicama

Dobro došli na stranice charter tvrtke Euroyacht d.o.o! Ukažite nam poverenje, kako bi ste iskusili vrhunsko jedrenje, na plovilu koje je baš po Vašem ukusu i na kome ćete uploviti u  prekrasnu avanturu jedrenja. S bogatim iskustvom i značajnom ekspertizom u iznajmljivanju brodova, naša tvrtka ispunjava sve Vaše želje i potrebe.

Zamislite sebe potpuno opuštene na udobnoj, elegantnoj i savremeno opremljenoj jahti, dok se sunčate na palubi, uživate u osvježavajućem piću u kokpitu, dok brod lagano ubrzava. Iskoristite priliku da otkrijete skrivene dragulje i neusporedivu ljepotu hrvatskih otoka kao što su Kornati, Hvar, Korčula i drugi, koji nama omogućuju da Vam pomognemo u ostvarivanju vašeg sna.

Naša impresivna flota

Naše luksuzne jahte pružaju Vam neprocjenjivo iskustvo! Dizajnirani da omoguće lako jedrenje, brodovi zadovoljavaju potrebe suvremenih jedriličara, kako izgledom i dizajnom palube tako i unutrašnjosti.

U charter sezoni 2019. Euroyacht d.o.o Vam nudi 2 katamarana, Lagoon 450FSummer wind, Lagoon 42That’s life, kao i jedrilice Elan Impression 50Andiamo i Alegria I, Elan Impression 45Amiya i Adelyna, Elan Impression 40Despacito, Maloi, Mona i Anadea.

Specifikacije jedrilica i katamarana možete pronaći u meniju naša flota.

Baza:
EUROYACHT d.o.o.
Marina “Kornati”
Šetalište kneza Branimira 1, 23210 Biograd na Moru, Hrvatska

Sjedište kompanije:
EUROYACHT d.o.o.
Tadije Smičiklasa 21, 10 000 Zagreb, Hrvatska

Newsletter

Hvala, zahtjev za prijavu bio je uspješan! Provjerite pristiglu poštu kako biste potvrdili prijavu.
Ups. Došlo je do greške. Molimo pokušajte ponovo kasnije.